Hlavní obsah

Šárka Vaňková si vsadila u Tipsportu na Jana Bendiga

Praha, 26. listopadu 2009 – Finalistka první řady SuperStar Šárka Vaňková dala jednoznačně najevo svůj názor, komu věří v populární soutěži Československá SuperStar. V jedné z pražských poboček sázkové kanceláře Tipsport, která vypsala na soutěž zajímavé kursy, si vsadila 3000 korun na vítězství Jana Bendiga.

Foto: CO

Šárka Vaňková sází u Tipsportu na Jana Bendiga.

Článek

„Přestože jsem v současné době poměrně časově vytížená, na SuperStar si chvilku najdu,“ přiznává sympatická zpěvačka, která momentálně účinkuje například v muzikálu Dracula v pražském divadle Hybernia. „Věřím, že vyhraje Honza Bendig, protože je na svůj věk téměř hotovým zpěvákem a navíc každý finálový večer dokáže diváky něčím novým překvapit, ať se jedná o samotný zpěv nebo předvedenou show,“ zdůvodňuje Šárka svoji volbu. Vzhledem k tomu, že bookmakeři Tipsportu vypsali na celkové vítězství kurs 5:1, může Šárka vyhrát 15 000 korun.

„Šárčina volba mě nepřekvapila, přestože nejvíce sázek bylo přijato na favorita soutěže, Martina Chodúra. V současné době totiž evidujeme rostoucí zájem právě o sázky na Jana Bendiga,“ komentuje situaci okolo sázek na SuperStar Lubomír Ježek, mluvčí Tipsportu. „Zajímavostí také je, že Šárčina sázka patří mezi jednu z nejvyšších právě na Honzu,“ dodal Lubomír Ježek.

Kursy na vítěze:

Chodúr Martin            1.45

Bagárová Monika    15.00

Bendig Jan                 5.00

Stará Dominika         6.00

Šmajda Miroslav     10.00

Reklama