Hlavní obsah

Prostějov proti Dynamu Moskva!

Na giganta z východní velmoci narazí volejbalistky Prostějova ve třetím kole Ligy mistryň. Na Hanou míří Dynamo Moskva, kterému na jaře jen těsně unikl triumf v minulém ročníku pohárové soutěže. Neváhejte a zasmečujte se svými tikety.

Článek

Bookmakeři Tipsportu dávají více šancí na úspěch Dynamu. Pokud si myslíte, že vyhrají ruské volejbalistky, pošlete do hry kurs 1,75:1. Bez šancí ovšem není ani domácí Prostějov s kursem 1,85:1 na vítězství.

V dnešním zápase půjde o průběžné druhé místo ve skupině C. Oba týmy jsou na tom úplně stejně: V předchozích zápasech shodně podlehly silnému Fenerbahce Istanbul 0:3 a těsně porazily Aluprof Bielsko-Biala. Prostějov je v tabulce výš než ruské soupeřky díky poměru míčů. Favoritem je však Dynamo, které obhajuje stříbro z minulého ročníku evropské Ligy mistryň. "Přestože Dynamu odešla největší hvězda Gamovová, pořád má velkou sílu. Jeho domácí prohru s Fenerbahce jsme však předpokládali, což se výsledkově potvrdilo. A přestože víme o vysokých kvalitách Moskvy, cítíme současně i šanci proti ní na vlastním hřišti uspět. Vítězství nad Bielsko-Bialou nás hodně povzbudilo a družstvu dodalo potřebné sebevědomí,“ uvedl na klubovém webu prostějovský trenér Miroslav Čada.

Prostějov se utkal s Dynamem v Lize mistryň i před rokem. Hanácký celek podlehl Moskvankám 1:3 doma a 0:3 v Rusku. Vyberte si z další nabídky příležitostí k sázení. Vsadit si můžete na přesný výsledek zápasu (např. vítězství Prostějova 3:2 v kursu 4:1), na první set (výhra Prostějova s kursem 1,83:1) či na přesný součet výsledku v prvním setu (např. 46 bodů přesně v kursu 10:1).

Utkání začne v 18:00 hodin, přímý přenos vysílá ČT4.

Reklama