Hlavní obsah

Získá Liberec čtvrtý skalp Zlína?

Odrazit k úspěšnějším výsledkům se dnes pokusí hokejisté Liberce. V domácí Tipsport areně se Bílí Tygři utkají se Zlínem, kterého v aktuální sezoně dokázali už třikrát porazit. Žlutomodří hosté jsou v dobrém rozpoložení, v posledních třech utkáních bodovali naplno. Máte už jasno, jak dopadne večerní souboj?

Foto: Michaela Říhová, Právo

Liberecký Jiří Hunkes (vpravo) se snaží překonat zlínského gólmana Tomáše Štůralu.

Článek

Liberci se příliš nedaří, v posledních devíti utkáních se pouze jednou radoval z tříbodového zisku. V minulém duelu Bílí Tygři zavítali na led Vítkovic. Po dvou třetinách hosté prohrávali 1:5, jenže ve třetí dvacetiminutovce vycenili zuby, čtyřmi góly dovedli zdánlivě ztracený zápas do prodloužení a brali alespoň bod. Liberec nasbíral v jednačtyřiceti kolech 58 bodů a patří mu osmá příčka.

Pod Ještěd dnes míří oblíbený soupeř Liberce ze Zlína. Ve třech vzájemných utkáních v probíhající sezoně měli vždy navrch Bílí Tygři. Na Moravě vyhráli 4:3 a 4:0, v Tipsport areně udolali PSG 3:2. Potvrdí Liberec i ve čtvrtém měření, že na Zlín umí zahrát? Na výhru Severočechů sázejte v kursu 2,2:1. Pokud si myslíte, že Zlín oplatí Liberci předchozí porážky a v základní hrací době zvítězí, sklouzněte se po ledě s kursem 2,46:1. Lovci nerozhodných výsledků jistě nepřehlédnou kurs 4:1.

Berani nastřádali 76 bodů a dělí se o druhou příčku v extraligové tabulce s Pardubicemi. V posledních třech utkáních byl Zlín stoprocentní. Doma porazil Vítkovice 3:2 a Pardubice 4:2. V minulém kole uspěl i v Mladé Boleslavi, kde vybojoval výhru 4:2. Dnešní utkání začne v Tipsport areně v 18:30 hodin.

Reklama