Hlavní obsah

Dokáže Sparta konečně uspět proti Future?

V tabulce je dělí pouze dvě místa a pět bodů, nicméně Spartě se prostě proti Future vůbec nedaří. Prolomit tři prohrané vzájemné souboje v řadě může právě dnes. Forma z posledních zápasů hovoří pro sparťany, ale rozhodne se až na palubovce. Neváhejte a buďte při tom prostřednictvím vašich tiketů!

Foto: Sport.cz

Hole českých florbalistů před zápasem s Itálií.

Článek

V dvaadvacátém kole florbalové extraligy se dnes střetnou v Podvinném mlýně týmy domácího Future a Sparty Praha. Oba celky si již předčasně zajistily postup do play off a zejména pro Spartu je to úspěch.

Sparťanští florbalisté vyhráli poslední dva duely a překvapivá byla především výhra nad třetí Mladou Boleslaví 5:3. Naposledy se Sparta převedla v Havířově, kde zvítězila těsně 5:4.

Formu naopak neukázali dnes domácí hráči Future, jenž prohráli doma s Brnem i Vítkovicemi. Od týmu z Ostravy navíc dostali osm branek!

Se Spartou však má Future velmi úspěšnou bilanci, z posledních tří vzájemných soubojů se vždy radovali florbalisté aktuálně šestého týmu v tabulce. V domácím prostředí se proti Spartě předvedli naposled v březnu minulého roku a byla z toho jasná výhra 7:3.

Kursoví experti favorizují Future i v dnešním zápase (1,4:1), na výhru Sparty si můžete vsadit s kursem 4,25:1. Zápas začíná v 19:30.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama