Hlavní obsah

Kodaň s Pospěchem nechce znovu zůstat před branami LM

Před rokem to byla bolestivá rána. Fotbalisté Kodaně se již těšili na účast v Lize mistrů, když jim v posledním předkole vystavil stopku Apoel Nikósie. Nyní se Dánové o milionářskou soutěž perou s Rosenborgem, který vyhrál patnáct z posledních osmnácti ročníků norské ligy.

Foto: Petr Horník, Právo

Zdeňka Pospěcha v dresu Kodaně (vlevo) brání Libor Hušek.

Článek

Rosenborg byl v úvodním severském derby lepší, nedokázal ale některé své šance proměnit. Do vedení norský celek poslal Iversen, zvyšoval Henriksen. Přijatelný výsledek pro Kodaň zařídil hlavičkou šest minut před koncem zkušený Gronkjaer.

V základní sestavě domácích by neměl chybět český reprezentant Zdeněk Pospěch, kterému patří pravá strana obrany Kodaně. Ta v minulém předkole vyřadila běloruský BATE Borisov, Rosenborg si poradil s AIK Stockholm.

Oba týmy se utkaly před dvěma lety v základní skupině Evropské ligy, zápas v Kodani skončil remízou 1:1 (85. Antonsson – 33. Iversen).

Na vítězství Kodaně si můžete vsadit v kursu 1,85, na výhru Rosenborgu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,87. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,20.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama