Hlavní obsah

Vzpamatuje se Real z pohárového debaklu?

Z nejhoršího výsledku sezony se vzpamatovávají hráči Realu Madrid. V semifinále Copa del Rey zavítal velkoklub na hřiště Zaragozy, která jim nadělila šest gólů. Debakl mohou madridští napravit dnes v Bilbau.

Článek

Realu se poslední dobou dařilo. Do středečního zápasu táhli šňůru sedmi vítězných zápasů za sebou. V Zaragoze ale dostali výprask, na který se bude dlouho vzpomínat. Místní zvítězili 6:1 a finále poháru mají téměř jisté. Trenér Realu Caro ale doufá, že se jeho hráči z ostudného výsledku vzpamatují. "Naprosto jim věřím a jsem si jist, že v Bilbau uvidíme ten Real, který jsme viděli v předešlých zápasech," prohlásil kouč.

Motivaci má dnes ale i domácí Athletic, který je momentálně s devatenácti body v pásmu sestupu. V novém roce se mu příliš nedaří; v posledních šesti zápasech zvítězil jen jednou proti Getafe.

Zapomenou hráči Realu na nešťastný zápas a přijeli si dnes do Bilbaa pro tři body? Pokud tomu věříte, vsaďte si na bílý balet v kursu 1.80. Nebo je podle vás utkání se Zaragozou poznamenalo a dnes nevyhrají? Pak nevynechejte neprohru domácích v kursu 1.83.

Reklama