Hlavní obsah

Teplice chtějí stáhnout ztrátu na Liberec

Bez zaváhání vstoupili do jarní části nejvyšší fotbalové ligy hráči Liberce i Slavie. Na tahu jsou dnes Teplice, které v případě vítězství nad Příbramí přeskočí sešívané a udrží ztrátu pouhých pěti bodů na vedoucí tým tabulky.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Teplice v souboji se Slavií

Článek

Dobrého postavení v tabulce dosáhly Teplice do značné míry výkony před domácím publikem. Na Stínadlech dokázaly porazit Spartu i Slavii, body jim sebral jen Liberec za remízu 0:0 a překvapivě i nevýrazný Baník Ostrava, který zde zvítězil 2:0.

Hosté dnes po zimní přestávce představí pozměněný tým. Čtvrté mužstvo Gambrinus ligy se bude muset vypořádat s odchodem Straceného, Kolouška a Mendyho. Svěřenci trenéra Tobiáše navíc nejsou zvyklí odvážet si ze Stínadel body; naposledy zde vyhráli před pěti lety, od té doby teplickým na jejich stadionu nevstřelili ani jeden gól.

Teplice jsou vedle Liberce a Slavie nejvážnějším kandidátem na titul. I proto jsou dnes podle bookmakerů favority zápasu, na kterého si můžete vsadit v kursu 1.50. Ani Příbram si ale nevede nejhůř a Teplice jsou momentálně jejich konkurentem v boji o evropské poháry. Pokud věříte hostům, můžete si vsadit jejich neprohru v kursu 2.25 nebo rovnou výhru s vysokým kursem 6.00.

Reklama