Hlavní obsah

Teplice chtějí udržet krok s Libercem

Eurotip.cz

Zaváhání si nesmějí dovolit fotbalisté Teplic, pokud chtějí v Gambrinus lize dohnat Liberec. Lídr tabulky totiž po překvapivé remíze s Jihlavou včera vyhrál nad Slováckem; aby Severočeši udrželi s Libercem krok, musejí dnes porazit Mladou Boleslav.

Foto: FK Teplice

Teplice v utkání s Espanyolem Barcelona

Článek

Teplice zatím na jaře kopírují výsledky Liberce, na který nyní ztrácejí osm bodů. První zápas lídr ligy vyhrál na Letné a tři body si připsaly také Teplice. Byla to ale vydřené vítězství, o jejich výhře 2:1 nad Příbramí rozhodla až penalta ve druhé minutě nastavení, kterou proměnil Doležal. V dalším utkání Liberec zaváhal doma s Jihlavou a jen remizoval; i Teplice získaly jen bod, byť remíza ve Zlíně je určitě cennější než výsledek libereckých. Včera si vedoucí tým tabulky odvezl tři body ze Slovácka a zvýšil tak svůj náskok na Teplice. Navíc určitě k velké radosti Severočechů klopýtl další z konkurentů v boji o titul, pražská Slavia.

Jejich dnešní soupeř, který si zatím vede velmi dobře, na jaře odehrál zatím jen jeden zápas. Mladá Boleslav před týdnem porazila ostravský Baník a s 27 body je jen vinou horšího skóre na slušném pátém místě. Hlavní síla Boleslavi je ale přeci jen doma, kde si připsala většinu bodů; na cizích hřištích se jí tolik nedaří, prohrála tři ze šesti zápasů.

Věříte dnes Teplicím, které Na Stínadlech vyhráli šest z osmi dosavadních zápasů? Vsaďte si na domácí, kurs na ně je 1.60. Nebo si myslíte, že Mladá Boleslav dokáže Teplicím sebrat body stejně, jako před rokem, kdy tam remizovala 1:1? Pak si vsaďte třeba neprohru hostů v kursu 2.06.

Reklama