Hlavní obsah

Tampa se pokusí o reparát

, 6. března 2006

Olympijská pauza zapůsobila v NHL na každý tým jinak. Tampa Bay se z ní zatím ještě nejspíše neprobrala. Možná je to tím, že měla poměrně volný program a neměla šanci chytit zápasový rytmus. To se však tento týden změní. Již dnes k ní přijede na návštěvu Ottawa.

Článek

Tampa odehrála po olympijské přestávce zatím pouze dva zápasy. Ani v jednom fanoušky nepotěšila. Čtrnáct gólů za zády domácích brankářů je spíše mohlo budit ze spaní. V obou zápasech začinal chytat Grahame, takže dnes bude asi v zahajovací sestavě na ledě Burke. Hned zítra se klub vydá na cesty, při nichž ho čeká pět zápasů v osmi dnech.

Ottawa na rozdíl od svého dnešního hostitele nemůže nastoupit v plné sestavě. Dlouho je již mimo Havlát a v brance se znovu neobjeví Hašek. Emery tudíž nastoupí nejspíše ke čtvrtému utkání v šesti dnech. Zatím si ovšem vedl vesměs skvěle a jeho spoluhráči se tak mohli v klidu věnovat střílení gólů. Tato součinnost příspívá k ukrajování drobné bodové ztráty na čelo východní konference.

Bookmakeři BetAndWin očekávají, že hosté uspějí i dnes. Na Ottawu vypsali kurs 1,9. V dresu Tampy se jistě proti bývalému mužstvu bude chtít střelecky prosadit Prospal. Celkově ale domácí na vlastním ledě vyhráli nad hosty pouze jedno z posledních devíti vzájemných utkání. Dnes jsou v kursu 3,15 opět outsidery.

Reklama