Hlavní obsah

Kaiserslautern uvidí odložený zápas

Na druhý pokus se odehraje utkání německé Bundesligy mezi Kaiserslauternem a Stuttgartem. Zápas se měl hrát původně v sobotu, kvůli nepřízni počasí, které ohrožovalo bezpečnost fanoušků, ale naši sousedé výjimečně uvidí pondělní dohrávku nejvyšší ligy.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Vzhledem k tomu, že nehráli o víkendu, klesli fotbalisté Kaiserslauternu na patnácté místo tabulky. Přeskočil je totiž Norimberk, který si doma poradil s Duisburgem. Body navíc díky překvapivé výhře v Berlíně získal i poslední Kolín, na který už má Kaiserslautern náskok pouhých pěti bodů. Pokud se chtějí domácí zbavit sestupových starostí, měli by začít bodovat na svém stadionu; jen Kolín totiž uhrál méně bodů před svými diváky. Trenér Kaiserslauternu Wolf dnes bude znovu postrádat potrestaného Engelhardta a zraněného brankáře Macha, kterého dnes zastoupí Florian Fromlowitz.

Stuttgart takové problémy nemá. Jsou sice v tabulce na pátém místě, mezi nimi a čtvrtým Schalke je ale propast patnácti bodů, kterou dnes budou chtít zmenšit. "Radši bychom byli hráli, ale musíme to brát tak, jak to je," vrátil se ke neodehranému sobotnímu utkání trenér Stutgartu Armin Veh. Odklad zápasu je ale pro hosty jistou výhodou, navrátilec Jon-Dahl Tomasson tím totiž získal víc času na rehabilitaci; dánský hráč by v sobotu zřejmě nenastoupil, dnes by se ale měl objevit na trávníku.

Podle bookmakerů jsou favoritem dnešního utkání hosté, na které vypsali kurs 2.40. Pokud věříte, že Kaiserslautern bude doma bodovat, můžete si vsadit jejich neprohru v kursu 1.46 nebo dokonce vítězství s kursem 2.85. A pokud si chcete zpestřit sledování zápasu, můžete si u Betandwin vsadit na zápas live.

Reklama