Hlavní obsah

Montreal je play off stále blíž

, 12. dubna 2006

Po včerejších výsledcích se situace ve východní konferenci v NHL mírně zdramatizovala. Montreal, který je v současnosti na šestém místě tabulky, má ovšem díky momentálně skvělé formě stále vše na svých hokejkách. Podobně je na tom Buffalo, na jehož led dnes zamíří, ohledně hájení čtvrtého místa.

Článek

Buffalo si užilo tři dny odpočinku, což je po olympijské přestávce pro většinu mužstev nebývalý luxus. Jeho čtvrté místo není čtyři zápasy před koncem základní části v příliš velkém ohrožení, ale nějaký bod jistoty by se ještě hodil. V domácím útoku bude nejspíše nadále chybět Hecht a v obraně zase Numminen. Do branky se naopak na poslední dva zápasy již vrátil Miller.

Montreal dnes a zítra cestuje na návštěvu ke svým divizním soupeřům. K sobotnímu domácímu zápasu s dnešním sokem by se již mohl vracet jako jistý účastním play off. Pondělní utkání pro zranění vynechali v útoku Bonk a Begin. V brance si připsal již druhou výhru v řadě v novém dresu proti Ottawě Aebischer, ale pro jeho start v dnešním zápase není žádný závažný důvod. Montreal je bez ohledu na startující gólmany od počátku poslední březnové dekády nejlepším týmem NHL.

Bookmakeři BetAndWin přesto dávají větší důvěru domácím. Na Buffalo vypsali kurs 2,05. Hosté teď hráli naprostou většinu zápasů doma, ale ani venku se jim po olympijské přestávce nedařilo špatně. Na Montreal si dnes lze vsadit v kursu 2,8. Ve vzájemných zápasech této sezóny i přes změnu pravidel padalo zatím vždy málo branek. I dnes jde vsadit na to, že jich bude méně než 6, v kursu 1,91.

Reklama