Hlavní obsah

Dallas chce napravit včerejší selhání

Nešťastný zápas odehráli včera basketbalisté Dallasu. Prohra na hřišti Golden State je zřejmě bude stát první místo v Západní konferenci a tím i výhodu domácího prostředí v play off. Napravit se to ještě pokusí dnes ve Phoenixu.

Článek

Mavericks včera nespasil ani tradičně vynikající výkon Němce Nowitzkého, který nastřílel 29 bodů a 10 míčů doskočil. Dallas v souboji se slabými Bojovníky přerušil šňůru pěti vítězství v řadě a zřejmě tak prohrál souboj se San Antoniem o titul nejlepšího týmu Západu po základní části. Nejen, že by svěřenci trenéra Avery Johnsona museli vyhrát všechny zbývající zápasy, navíc by museli doufat, že San Antonio alespoň dvakrát v následujících čtyřech utkáních klopýtne, což je velmi nepravděpodobné.

Phoenix na první pohled už nemá o co hrát. Suns jsou na druhém místě pro nasazení do play off a polepšit ani pohoršit už si nemohou. Určitě se ale budou chtít vytáhnout na soupeře, se kterým se mohou v play off potkat a také nebudou chtít do vyřazovacích bojů vstoupit se slabou formou, jakou nyní mají - D'Antoniho hráči prohráli tři z pěti posledních zápasů a už víc než měsíc se jim nepodařilo zvítězit ve víc než dvou utkáních po sobě.

Oba týmy na sebe letos narazily třikrát a po dvou prohrách má Phoenix Dallasu co oplácet. Věříte, že se Dallas dokáže vzpamatovat ze včerejší porážky a zvítězí nad Phoenixem potřetí? Nebo si myslíte, že po poslední výhře nad Sacramentem Suns předvedou další výborný výkon a se svým soupeřem si poradí? Vsaďte si na zápas Phoenix - Dallas!

Reklama