Hlavní obsah

Liberec chce přerušit sérii bez vítězství

Už téměř měsíc je bez výhry lídr Gambrinus ligy. Liberečtí fotbalisté od vítězství nad Jabloncem jednou prohráli a dvakrát remizovali; přerušit tuto sérii se pokusí před svými diváky proti Příbrami.

Článek

Zatímco Liberec ztrácí body, druhý tým ligy z Mladé Boleslavi se rozjel a na první místo ztrácí už jen šest bodů. Jedním z důvodů neúspěchů Liberce byly absence v sestavě, v posledním utkání už se sice marodka vyprázdnila, jejich soupeřem ale byla nabuzená Plzeň s novým trenérem Strakou na lavičce. "Pravda, tři zápasy jsme nevyhráli, ale byly to těžké zápasy. Teď máme Příbram a já věřím, že už to vyjde," tvrdí Zápotočný, jehož tým svého dnešního soupeře v posledních letech doma pravidelně poráží.

Mnohem větší problémy má ale Příbram, která na jaře získala tři body jen jednou, po domácím vítězství nad Olomoucí. Jinak se jí nedaří a může být ráda, že týmy pod ní si vedou podobně špatně. "Na dva góly bychom doma měli vyhrávat," prohlásil po remíze 2:2 s Ostravou záložník Rudolf Otepka. "Jenže dostáváme strašně laciné branky," označil slabinu svého týmu.

Podle bookmakerů je na severu Čech favoritem domácí tým, na který společnost Betandwin vypsala kurs 1.45. Myslíte si, že Liberec půjde za vítězstvím hned od začátku? Pak si vsaďte, že povedou už v poločase a že zvítězí i celkově, kurs je rovných 2.00. A jestli dnes věříte Příbrami, můžete si vsadit její neprohru v kursu 2.37.

Reklama