Hlavní obsah

San Jose usiluje o srovnání série

, 23. dubna 2006

Tvrdí se, že v hokejovém play off tvoří polovinu úspěchu mužstva brankář. Snad proto se několik týmů v západní konferenci snažilo obsadit pátou příčku. Čtvrtou si totiž pronajal Nashville, který v nejméně vhodnou chvíli přišel o muže, jenž mu do značné míry pomohl do play off již v minulé odehrané sezóně.

Článek

Brankář Vokoun čekal, že mu play off NHL pomůže zapomenout na pro něj rozpačitou olympiádu. V dubnu se však na ledě objevil jenom na samém začátku a v pátek sledoval povedenou premiéru kolegy Masona v play off. Domácí se mohli spolehnout na mimořádné přesilovky, které skvěle režíroval přesnými přihrávkami Karyia. Otazník dnes opět visí nad startem Židlického.

San Jose se dočkalo v základní části ofenzivních individuálních trofejí, ale Joe Thornton i Cheechoo zůstali v pátek za očekáváním. V brance se snažil Toskala, kterého ale asi neutěšilo ani to, že nekapituloval při plném počtu hráčů na ledě. Hosté nevyužili psychické výhody, když srovnali dvougólový náskok soupeře a místo toho mu poskytli velkou výhodu špatným střídáním.

Bookmakeři BetAndWin předpokládají, že dnes by se již útočná tykadla hostů prosadit mohla. Na San Jose vypsali kurs 2,3. Domácí však byli během dlouhodobé části sezóny nejlepším týmem na vlastním ledě. Dnes si na Nashville lze vsadit v kursu 2,45.

Reklama