Hlavní obsah

Soutěži dnes vládnou fotbaly

Přestože mistrovství světa včera skončilo, je i dnes pro sázkaře sportem číslo jedna fotbal. Tedy alespoň v soutěži na Eurotip.cz, kde se všechny nejtipovanější zápasy odehrají na zeleném trávníku.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec nejvíc důvěry si dnes vysloužilo Örebro, které hostí mužstvo z Jonköpingu. Na nejlepší domácí tým druhé švédské ligy, který na svém hřišti ze sedmi utkání šestkrát zvítězil, je kurs 1.47, který přidalo na tiket 516 sázkařů. Remízu zkusilo šest soutěžících a výhru hostů s kursem 6.00 jen jediný.

Dalším domácím mužstvem, které získalo důvěru tipujících, je islandský Fylkir. Zatím pátý tým tamní nejvyšší soutěže dnes přivítá Vikingur Reykjavík. Podle bookmakerů je Fylkir mírným favoritem; kurs 2.00 na jedničku si vsadilo 223 lidí, 161 jich vítězství domácích jistilo remízou, a v remízu nebo zisk tří bodů pro hosty věří 47 sázkařů.

Také třetí nejtipovanější utkání se odehraje na severu Evropy a také v něm jsou favoritem domácí. Falkenbergu se sice zatím příliš nedaří, naposledy ale zvítězil 3-0 na hřišti Malmo a tento výsledek může potvrdit dnes proti Sundsvallu. V to, že se jim to podaří, věří 114 soutěžících, kteří si jedničku dali na tiket, ještě víc jich ale pojistilo výhru Falkenbergu remízou. Na nerozhodný výsledek si vsadilo 43 lidí a neprohru hostů tipuje 20 sázkařů.

Největším dnešním favoritem je - alespoň podle kursů - CSKA Moskva. Vedoucí tým ruské ligy je doma s pěti výhrami z pěti zápasů zatím suverénní; dnes má dobrou šanci svou vítěznou šňůru prodloužit, jeho soupeřem je totiž Rostov, který na cizích hřištích prohrál čtyři ze šesti dosavadních utkání. Tomu ale také odpovídají kursy. Na úspěch CSKA je nízký kurs 1.30, který si vsadilo 291 soutěžících, jediný zkusil remízu a výhru hostů nechali soutěžící bez povšimnutí.

Pětici nejsázenějších zápasů uzavírá další souboj ve druhé švédské lize, Norrköping - Trelleborg. Šlágr dnešního kola, ve kterém se čtvrtý tým tabulky utká s lídrem soutěže, podle bookmakerů prakticky nemá favorita: na vítězství domácích je kurs 2.50 a na hosty 2.55. Nejvíc lidí - 118 - si vsadilo neprohru Norrköpingu, nejméně sázkařů naopak věří ve výhru hostů.

Reklama