Hlavní obsah

AS Řím narazí na Inter

Olympijský stadion v Římě dnes bude hostit jedno z utkání třetího kola Serie A. Domácí AS zde sehraje zápas s největším letošním kandidátem na titul, Interem Milán.

Článek

Svěřenci trenéra Luciana Spallettiho vstoupili do nového ročníku velice dobře. Podařilo se jim zvítězit v obou dosavadních utkáních. Nejdříve porazili doma Livorno a poté vyhráli i v Sieně; díky dobrému skóre jsou nyní v čele tabulky. V letním přestupovém termínu do AS zamířili Max Tonetto ze Sampdorie, David Pizarro z Interu, Marco Cassetti a Mirko Vučinič z Lecce. Vítězný gól v Sieně vstřelil právě jeden z nováčků v týmu - David Pizarro prokazuje, že bude výbornou posilou, jelikož jeho spolupráce s Tottim v prvních dvou zápasech byla velice dobrá a určitě se bude ještě zlepšovat. "Naše hra není perfektní, jsou v ní stále chyby, ale věřím, že to bude lepší a lepší," reagoval na úspěšný vstup do ročníku Spalletti.

Inter Milán je stále považován za největšího letošního kandidáta na titul. Jeho věčný konkurent a městský rival AC totiž vstoupil do ročníku s bodovou ztrátou. Určitě má šanci ji dohnat, ale handicap to je. Navíc Inter v létě velice posílil svůj kádr. Do mužstva zamířili Olivier Dacourt z AS Řím, mistr světa Fabio Grosso z Palerma, Patrick Vieira a Zlatan Ibrahimovič z Juventusu a na hostování přišel Hernán Crespo z Chelsea. Hned na úvod se modročerným vyvedlo utkání na hřišti Fiorentiny, ve kterém už vedli 3:0, aby nakonec se štěstím uhájili výsledek 3:2. O víkendu ale nečekaně klopýtli na domácím stadionu se Sampdorií Janov a přišli tak o první letošní body. V dnešním utkání nemůže trenér Manciny bohužel spoléhat na střelce dvou branek v zápase s Fiorentinou Estebana Cambiassa, který se právě už v tomto utkání zranil

Jestliže dnes budete hledat utkání s jasným favoritem, tak toto utkání do vašeho výběru nepatří. Na AS Řím totiž bookmakeři společnosti bwin vypsali kurs 2.50, remízu si vsadíte s kursem 2.90 a na vítězství hostů z Milána najdete 2.85. Na koho si vsadíte, se ale můžete rozhodnout až v průběhu zápasu, a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama