Hlavní obsah

Potěší dnes favorité soutěžící?

Na výhru pěti favorizovaných fotbalových týmů čeká většina lidí, kteří si dnes vsadili v soutěži na Eurotip.cz. Největší zklamání by způsobila prohra AC Milán, kterému dalo důvěru 713 tipujících.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Úplně nejvíc lidí si ale vsadilo na duel Premier League Liverpool - Newcastle. Domácí se v něm pokusí získat podruhé v sezoně všechny tři body a ukončit tak třítýdenní čekání na výhru. 623 účastníků soutěže věří, že se jim to proti Strakám z Newcastlu podaří, 86 jistila vítězství domácích remízou, na nerozhodný výsledek si vsadilo 32 lidí a jen dvanáct jich tipuje výhru Newcastlu s vysokým kursem 6.00.

Jestliže se u prvního souboje našlo alespoň pár odvážlivců, kteří věří ve výhru hostů, u zápasu italské Serie A AC Milán - Ascoli. Loni se milánskému velkoklubu proti tomuto soupeři příliš nedařilo; na půdě soupeře nejprve remizoval 1:1 a v lednu ho porazil nejtěsnějším rozdílem 1:0. I přesto dnes klubu, který musí dohánět bodové manko po trestu za korupci, dali důvěru prakticky všichni, kteří si na toto utkání vsadili. Jen čtyři odvážlivci vyzkoušeli remízu, 713 lidí zato očekává výhru domácích s nízkým kursem 1.13.

Dvě remízy za sebou si v Premier League připsali fotbalisté Middlesbrough, kteří letos své fanoušky zatím příliš nepřesvědčují. Dnes je ovšem čeká snadný soupeř - v utkání Carling Cupu přivítají Notts County z nižší ligy a podle očekávání jsou velkými favority zápasu. Tedy alespoň podle bookmakerů, kteří na ně vypsali kurs 1.25. Sázkaři ale s experty sázkové kanceláře souhlasí, proto si na domácí vsadilo 633 soutěžících. Remízu zkusili jen tři lidé a výhru outsidera jen jediný.

Také v dalším duelu Carling Cupu, Fulham - Wycombe, se utká tým z Premier League se soupeřem z nižší ligy. Fulham začal sezonu debaklem 1:5 na půdě Manchesteru United, zdrcující porážka ale nezanechala na jeho sebevědomí ránu, a tak si londýnský klub vede velmi slušně. Podle 579 lidí svou formu dnes potvrdí, 38 se jich spokojilo s miniaturním kursem 1.01 na neprohru favorita a jen osm soutěžících si vsadilo na jiný výsledek.

Podobně jednoznačně vypadá rozložení sázek i u posledního duelu nejtipovanější pětice zápasů. Palermo do letošního ročníku Serie A vstoupilo dvěma výhrami, nejprve domácí nad Regginou a poté si tři body odvezlo i ze hřiště římského Lazia. Oba výsledky pasují sicilský tým do role jasného favorita, na kterého si s kursem 1.40 vsadilo 523 lidí. Ani Catania, která vsadila na obranu, si zatím nevede nejhůř: nejprve urvala tři body po výhře 1:0 na půdě Cagliari a gól poté nedostala ani doma od Bergama, se kterým remizovala 0:0. Dnes ale outsiderovi tipující příliš nevěří; remízu nebo neprohru hostů si na tiket přidalo sedm z nich a dvojku netipuje vůbec nikdo.

Reklama