Hlavní obsah

Soutěžící se dnes soustředí na hokej

Eurotip.cz

Hokejové zápasy se vzhledem k dnešní chudé fotbalové nabídce staly hlavním lákadlem pro účastníky soutěže na Eurotip.cz. Mezi pěticí nejtipovanějších zápasů se dostaly hned čtyři.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Úplně největší zájem ovšem vzbudil tenisový duel Mauresmová - Krajicek. Mladé Nizozemce se v posledních týdnech nedařilo, ve Stuttgartu ale konečně znovu poznala chuť vítězství. Po výhře nad Australankou Stosurovou ji dnes čeká Amelie Mauresmová. Podle bookmakerů je Francouzka jasnou favoritkou s kursem 1.17. Soutěžící s nimi souhlasí, tedy alespoň těch 687, kteří si na Francouzku vsadili; ve výhru Krajicekové věří jen dva lidé.

NHL se teprve rozbíhá a její týmy se mohly předvést jen v přípravě, to ovšem stovky soutěžících neodradilo od sázky na New York Rangers. Jezdci si před sezonou vedli výtečně a i proto jsou v duelu s Washington favority s kursem 1.85. Na tiket si je dalo 401 tipujících. Washington si v přípravě také vedl slušně, přesto si remízu nebo vítězství hostů vsadilo jen deset soutěžících.

Podobně jednoznačně vidí účastníci soutěže duel nejvyšší norské hokejové ligy Valerenga - Furuset. Hosté si jako nováček soutěže nevedou špatně, se čtyřmi výhrami jsou v tabulce šestí. Na ledě úřadujícího mistra z Osla jsou ale outsiderem, na jehož neprohru nebo vítězství se odvážili vsadit jen čtyři lidé; naprostá většina si na tiket dala výhru domácích, na které bookmakeři vypsali kurs 1.35.

Bez ztráty bodu jsou zatím na domácím ledě hokejisté rakouského Villachu. Obě svá dosavadní utkání vyhráli a do třetice se o to samé pokusí proti Jesenici. Téměř jednoznačnou důvěřu soutěžících má Villach, na jehož výhru si vsadilo 388 tipujících. 87 se jich spokojilo s nízkým kursem 1.13 na neprohru domácích a jen dva věří, že hosté po šedesáti minutách neprohrají.

Podobně jako Rangers, i Žraloci ze San Jose vyslali v přípravě soupeřům před novou sezonou varování. Z osmi zápasů jich vyhráli šest a není proto divu, že jim bookmakeři v souboji se St. Louis - nejhorším týmem loňské sezony - dávají velké šance na vítězství. Jedničku si s kursem 1.75 vsadilo 307 soutěžících, dalších 122 jich domácí výhru jistilo remízou a jen dvanáct lidí věří v jiný výsledek.

Reklama