Hlavní obsah

Norimberk chce protrhnout sérii remíz

Už čtyři remízy v řadě mají na svém kontě fotbalisté Norimberku. Ten je sice společně s Frankfurtem posledním mužstvem, které nepoznalo hořkost porážky, po této sérii ovšem jeho hráči prahnou po třech bodech. Dnes se je na domácím stadionu easyCredit pokusí získat v zápase s Bielefeldem.

Článek

Mužstvo s velmi početnou česko-slovenskou kolonií odstartovalo letošní ročník bundesligy velice dobře. Hned v prvním kole si připsalo velice cenný skalp, kterým bylo vítězství 3:0 na hřišti silného Stuttgartu. V následujícím zápase ještě porazilo doma Borussi Mönchengladbach, od té doby už ale zvítězit nedokázalo. Postupně si připsalo vždy po bodu v zápasech s Bayernem Mnichov, Bochumí, Chotěbuzí a Mohučí. Z reprezentačního dvojzápasu si přivezl lehčí zranění slovenský kanonýr Robert Vittek, jeho dnešní start by ale ohrozit nemělo. Po zranění kolene je už zcela fit Chorvat Leon Benko a dnes je připraven; chybět ovšem bude Gerald Sibon, který má problémy se zády.

Bielefeld předvádí letos podobné výkony jako loni. Doma je schopný potrápit kdekoho, ale venku mu něco chybí. V posledním zápase před reprezentační přestávkou si ve své Schüco Areně poradil s Chotěbuzí a své bodové konto navýšil na sedm bodů, což momentálně stačí na třináctou příčku. "Norimberk nehrál v posledních zápasech nijak extra dobře," věří v body obránce hostů Heiko Westermann. Právě on je momentálně nejžhavějším kandidátem na odchod z mužstva trenéra Thomase von Heesena, jelikož se o něj vážně zajímá Borussia Dortmund.

Díky výhodě domácího prostředí je do role favorita pasován Norimberk, na který si můžete vsadit s kursem 1.65. Na remízu si můžete vsadit s kursem 3.40 a na výhru hostů nabízí společnost bwin rovných 5.00.

Reklama