Hlavní obsah

Šlágrem týdne finále Davis Cupu, pokračuje fotbalová Evropská liga

Nejzajímavější akcí tohoto týdne je finále Davisova poháru, v němž se čeští tenisté pokusí zaskočit domácí Španěly. V duelech Evropské ligy se představí fotbalisté pražských „S“. Slavia hostí FC Janov, Spartu přivítá PSV Eindhoven. V plném proudu je hokejová extraliga, posledním zápasem se uzavře podzimní program fotbalové Gambrinus ligy.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Čeští tenisté Radek Štěpánek a Tomáš Berdych

Článek

V pondělí se uzavře podzimní program Gambrinus ligy, fotbalisté Ostravy hostí v dohrávce 16. kola Olomouc. Pokračuje Kontinentální hokejová liga i zámořská NHL.

V úterý můžete u Tipsportu vsázet čtyři vložené duely hokejové extraligy, ve skupině H Evropského poháru FIBA basketbalisté Nymburku hostí Ventspils. Hokejoví fanoušci se těší na evropské ligy.

Ve středu je na programu 16. kolo první hokejové ligy, fotbalisté pražské Slavie hostí v Evropské lize FC Janov. V dohrávce 2. kola Premier League se fotbalisté Arsenalu pokusí odčinit proážku s Chelsea v duelu proti Boltonu.

Ve čtvrtek pak fotbalová Sparta vyběhne v Evropské lize v Eindhovenu proti domácímu PSV. Dvě předehrávky čekají hokejovou extraligu, Litvínov přivítá Zlín a Liberec Pardubice.

Davis Cup čeká vyvrcholení

V pátek startuje finále Davis Cupu mezi Španělskem a českými tenisty, pokračuje 30. kolem hokejová extraliga, zajímavou podívanou slibuje pražské derby mezi Slavií a Spartou. V předehrávce bundesligy fotbalisté Bayernu Mnichov přivítají Mönchengladbach. V Kapském městě bude rozlosováno fotbalové mistrovství světa.

V sobotním šlágru Premier League fotbalisté Manchesteru United přivítají rozjetou Chelsea, zajímavou podívanou slibuje i tahák 15. kola italské Serie A mezi Juventusem Turín a Interem Milán. V Číně startuje házenkářské mistrovství světa žen.

V neděli Tipsport přináší kurzy na již 31. kolo hokejové extraligy, v Římě se fotbaloví fanoušci těší na tamní derby mezi AS a Laziem. V Paříži bude vyhlášen držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa roku 2009, posledním dnem se uzavře program finále Davis Cupu.

Reklama