Hlavní obsah

Šlágrem týdne hokejový Spengler Cup, startuje MS hokejových dvacítek

Událostí tohoto týdne je hokejový Spengler Cup, na němž čest českého hokeje budou hájit mistrovské Karlovy Vary. Pokračuje O2 extraliga, v Kanadě startuje mistrovství světa hokejistů do 20 let. Fotbalové soutěže se hrají ve Francii a tradičně přes svátky i v Anglii.

Článek

V pondělí se hraje 33. kolo první hokejové ligy, v dohrávce Premier League fotbalisté Wiganu přivítají Bolton. V Alta Badii se jede slalom mužů Světového poháru.

Dva zápasy má v úterý na programu hokejová extraliga. Třinec přivítá Liberec, v Českých Budějovicích se představí Vítkovice. V 19. kole francouzské ligy fotbalisté Lens změří síly se St. Etienne. V Kontinentální lize se utkají dvě Dynama - hokejisté Minsku se střetnou s Rigou.

Ve středu můžete u Tipsportu vsázet na 34. hokejové extraligy, před Vánocemi se hraje i 19. kolo francouzské fotbalové ligy, pokračuje NHL i evropské hokejové soutěže.

Hokejová dvacítka se chystá na MS

Hokejová NHL pokračuje i na Štědrý den, v přípravě před MS se v Kanadě s domácím výběrem utkají hokejisté do 20 let. Přestávku nemá ani basketbalová NBA.

V pátek jdou na hokejovou Kontinentální ligu fanoušci v Rusku.

V sobotu pílí vpřed nabitý prosincový program fotbalové Premier League, startuje mistrovství světa hokejových dvacítek. České hokejisty čekají Švédové. V Davosu na Spengler Cupu hájí barvy českého hokeje mistrovské Karlovy Vary.

V neděli je na programu 35. kolo hokejové extraligy, v Premier League se mistrovský Manchester United představí v Hullu, Arsenal hostí Aston Villu. V dalším utkání MS do 20 let čeští hokejisté změří síly s Finskem.

Reklama