Hlavní obsah

Šlágrem týdne start jarní části Gambrinus ligy, pokračují fotbalové poháry

Zimní přestávka je pryč, jarní část první fotbalové ligy startuje. Do mistrovských bojů se o víkendu zapojí největší favorité na titul i další celky. V týdnu si fotbaloví fanoušci přijdou na své při sledování Ligy mistrů i Evropské ligy, o víkendu je čeká bonbónek v podobě tradiční glasgowského derby Rangers – Celtic. Semifinalisty může poznat první hokejová liga.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Fotbalisté Teplic se radují z branky.

Článek

V pondělí druhými zápasy pokračuje čtvrtfinále play-off první hokejové ligy, Blackburn v dohrávce Premier League změří síly s fotbalisty Boltonu. Šlágr má na programu druhá nejvyšší německá liga, vedoucí Kaiserslautern přivítá druhé St. Pauli.

V úterý se hokejisté Slavie v přípravě utkají s Libercem, Kladno přivítá Pardubice. V úvodním čtvrtfinále Vyzývacího poháru volejbalisté Liberce hostí Stade Poitevin Poitiers. V předehrávce 28. kola Premier League mistrovský Manchester United přivítá West Ham United. Další várkou zápasů pokračuje osmifinále Ligy mistrů, obhájce trofeje FC Barcelona hraje ve Stuttgartu. Evropská liga už pozná úvodní dva postupující z 3. kola.

I ve středu pokračuje tenisová sezóna, hraje se v Kuala Lumpuru, Acapulcu, Dubaji a Delray Beach. Dohrávky 17. kola má na programu italská fotbalová liga, do osmifinále Ligy mistrů se zapojí Chelsea s českým brankářem Petrem Čechem. Londýnský klub hraje v Miláně s Interem.

České Budějovice se připravují ve Švýcarsku

Třetí zápasy čtvrtfinále uvidí ve čtvrtek příznivci první hokejové ligy, hokejisté pražské Sparty si k přípravě pozvali Eisbären Berlín. Německého soupeře mají i Karlovy Vary, které přivítají Norimberk. Pardubice změří síly s Kometou Brno, Třinec pak se Zlínem. České Budějovice zajíždějí do Klotenu k duelu s tamními Letci. Odvety 3. kola Evropské ligy čekají fotbalové fanoušky.

I v pátek se hraje čtvrtfinále první hokejové ligy, extraligový Litvínov se utká v přípravě se Slavií. Ve švýcarském turné pokračují České Budějovice, tentokrát se představí v Bernu. V předehrávce 24. kola bundesligy fotbalisté Schalke hostí Dortmund.

V sobotu se po zimní přestávce opět do boje pustí fotbalisté, 17. kolo Gambrinus ligy otevřou duely Sparty s Příbramí a Brna s Libercem. Poté Bohemians Praha přivítají Slavii. Ve šlágru 28. kola Premier League Chelsea změří síly s Manchesterem City, sázet u Tipsportu stále můžete i na basketbalovou NBA.

V neděli odstartuje jaro lídr Gambrinus ligy z Teplic, který zajíždí do Českých Budějovic. Jablonec přivítá vršovické Klokany, Olomouc hostí Slovácko a do Mladé Boleslavi přijede Kladno. Tradiční derby „Starých firem“ uvidí fotbaloví fanoušci v Glasgowě, v Německu chtějí fotbalisté Bayernu Mnichov oplatit Hamburku podzimní porážku.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama