Hlavní obsah

Šlágrem týdne French Open, pokračuje finále Stanley Cupu

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili tenisové French Open, které spěje ke svému vyvrcholení. V plném proudu je finále hokejové NHL, v němž bojují Chicago a Philadelphia. Hraje se i tuzemské finále basketbalové ligy mezi Nymburkem a Prostějovem. Před blížícím se mistrovství světa ladí formu fotbalové reprezentace.

Foto: Regis Duvignau, Reuters

Roger Federer s trofejí pro šampióna French Open

Článek

V pondělí si můžete vsadit na pokračující French Open, v Salt Lake City se jede sedmý závod mistrovství světa superbiků. V noci na úterý se hraje druhé finále hokejového Stanley Cupu.

V úterý je na programu třetí finále ligy basketbalistů, Prostějov přivítá Nymburk. Úterý je také termínem, kdy musí být uzavřeny soupisky pro fotbalové MS, jednotlivé reprezentace ladí formu v přípravných utkáních.

Ve středu si u Tipsportu můžete vsadit v na čtvrté finále basketbalové ligy, Nymburk se opět představí v Prostějově. Dalších sedm přípravných utkání čeká na účastníky fotbalového MS. V noci na čtvrtek se finálová série Stanley Cupu po dvou duelech v Chicagu přesune do Philadelphie.

Favorité fotbalového MS ladí formu

Ve čtvrtek se divákům představí tři z favoritů fotbalového MS. Němci ve Frankfurtu přivítají Bosnu a Hercegovinu, úřadující mistři Evropy Španělé se v rakouském Innsbrucku střetnou s Korejskou republikou, Itálie se v Bruselu utká s Mexikem.

V pátek startuje v Olbii Italská rallye, čtvrtý díl série Intercontinental Rally Challenge. Další čtyři zápasy čekají na fotbalové reprezentace, Francouzi se utkají s Čínou. Čtvrté finále čeká hokejovou NHL.

V sobotu skončí 30. kolem tuzemská druhá fotbalová liga, slovenští fotbalisté v Bratislavě přivítají Kostariku. Nizozemci si do Amsterodamu pozvali Maďarsko, Italové se představí ve švýcarské Ženevě.

V neděli se v Praze jedou tradiční veslařské Primátorky, stále můžete sázet na tenisové French Open. V italském Mugellu se jede čtvrtý závod MS silničních motocyklů.

Reklama