Hlavní obsah

Šlágrem týdne start fotbalového MS, šampióna pozná hokejová NHL

Po čtyřech letech se opět hraje fotbalové mistrovství světa a šampionát v JAR jsme pochopitelně zvolili šlágrem tohoto týdne. V neděli se v Kanadě jede další závod mistrovství světa formule 1, svého vítěze pozná hokejová NHL. Finálová série je v plném proudu i v basketbalové NBA. Fotbalové přípravy startují i pro tuzemské prvoligové týmy.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Italský kapitán Fabio Cannavaro zvedá pohár pro mistry světa.

Článek

V pondělí se hraje 30. kolo ČFL, utkají se rezervy ligových celků Slavie a Mladé Boleslavi. Fotbalisté Brazílie se v Dáresalámu střetnou s Tanzánií.

Tenisová sezóna pokračuje v Birminghamu, Londýně, Budapešti a Halle, v úterý si můžete u Tipsportu vsadit i na duely Španělska s Polskem a Portugalska s Mozambikem. V noci na úterý se hraje třetí finále basketbalové NBA.

Startují již přípravy ligových celků na nový ročník fotbalové ligy, Viktoria Plzeň ve středu změří síly se Sencem Doubravka. Moskva hostí turnaje Světového okruhu v plážovém volejbalu mužů a žen. Ve Philadelphii se může rozhodnou o vítězi hokejové NHL.

JAR hostí nejlepší světové fotbalové týmy

Ve čtvrtek pokračuje v Římě atletická Diamantová liga, v Grenoblu se jede cyklistické Dauphiné Liberé. V noci na čtvrtek basketbalisté Bostonu přivítají ve čtvrtém finále NBA Los Angeles Lakers.

V pátek propukne v JAR fotbalové mistrovství světa, úvodní duel obstarají v Johannesburgu domácí fotbalisté a Mexiko. Po nich se v Kapském Městě utkají Uruguay a Francie. Pokud to bude nutné, rozhodující sedmé finále NHL bude hostit Chicago.

V sobotu se na soustředění v německém Mnichově fotbalisté Plzně utkají s FC Zestafoni, Teplice v Lounech změří síly s Bohemians 1905. Do fotbalového MS se zapojí dva z favoritů – Argentina a Anglie.

V neděli se jede Velká cena Kanady formule 1, na fotbalovém MS půjdou do boje Němci. Ti se v Durbanu střetnou s Austrálií.

Reklama