Hlavní obsah

Šlágrem týdne příprava v Dánsku, pokračuje Tipsport extraliga

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili středeční přípravný duel fotbalové reprezentace v Dánsku, po turnaji Karjala pokračuje hokejová Tipsport extraliga. Do své druhé poloviny se přehoupla fotbalová Gambrinus liga. V Londýně odstartuje tenisový Turnaj mistrů.

Foto: Arnd Wiegmann, Reuters

Tomáš Rosický (vlevo) se snaží sebrat míč Philippe Erneovi z Lichtenštejnska.

Článek

V pondělní dohrávce Gambrinus ligy České Budějovice hostí fotbalisty Mladé Boleslavi, ve druhé německé bundeslize Hertha Berlín přivítá Bochum. V první hokejové lize se Ústí nad Labem střetne se Znojmem.

V úterý jsou na programu dva duely Tipsport extraligy, Kladno se utká s Libercem, do Plzně jede pražská Slavia. V Evropském poháru ULEB basketbalisté Nymburka přivítají tým Cajasol Sevilla. Vsadit si u Tipsportu můžete i na evropské hokejové ligy ve Švédsku, Švýcarsku a na Slovensku. Basketbalistky ZVVZ USK Praha nastoupí v Evropské lize v Kaunasu.

Ve středu se hraje zbývajících pět duelů 21. kola Tipsport extraligy, pokračuje i první hokejová liga. Basketbalistky Brna v Evropské lize hostí Bourges. Fotbalová reprezentace se s rokem 2010 rozloučí přípravou v Dánsku.

V plném proudu jsou pochopitelně i zámořské soutěže – hokejová NHL a basketbalová NBA, ve čtvrtek si můžete vsadit i na předehrávku 22. kola Tipsport extraligy Liberec – Mladá Boleslav.

Fotbalisté Plzně se představí v Edenu

V páteční předehrávce 17. kola první ligy fotbalisté Bohemians 1905 hostí v Edenu suverénního lídra z Plzně, šest duelů čeká nejvyšší hokejovou soutěž – Tipsport extraligu.

Největším tahákem z trojice sobotních utkání Gambrinus ligy by měl být duel Mladé Boleslavi se Slavií, v první hokejové lize se Chomutov střetne s Jihlavou. V Jadranské lize se basketbalisté Nymburka představí na palubovce srbského Hemofarmu Vršac. Úvodním závodem ve švédském Gällivare odstartuje nový ročník Světového poháru běžců na lyžích.

V nedělním 23. kole Tipsport extraligy Zlín změří síly s Vítkovicemi, fotbalisté Českých Budějovic zajíždějí na trávník mistrovské Sparty. Vybírat můžete i z nabídky zápasů evropských fotbalových i hokejových lig. V Londýně odstartuje tenisový Turnaj mistrů.

Reklama