Hlavní obsah

Anaheim má další šanci vyřadit vítěze základní části

PRAHA

Druhý mečbol mají hokejisté Anaheimu v sérii úvodního kola play-off zámořské NHL. Kačeři vedou nad San Jose 3:2 a pokud doma uspějí, pošlou nejlepší tým dlouhodobé části na dovolenou. První šanci Ducks nevyužili, San Jose doma v sobotu zvítězilo 3:2 po gólu Marleaua v prodloužení.

Článek

Třemi body se blýskl hvězdný centr Joe Thornton, který vedle vstřeleného gólu připravil obě zbývající branky (tu zbývající zaznamenal Setoguchi). První zápas San Jose nezvládlo a prohrálo 0:2. Když ale Žraloci prohráli druhý domácí duel, bylo zle.

Kačeři ale napoprvé doma rovněž zaváhali. Od jasné výhry 4:0 ve čtvrtém zápase chybí šampiónovi zpřed dvou let k senzačnímu postupu do druhého kola jediný úspěch.

Anaheim vstupoval do sezóny s 16 hokejisty z vítězného celku 2007, před uzávěrkou přestupů ale několik opor vyměnil. Do Pittsburghu poslal (společně s mladíkem Tangradim) Kunitze výměnou za ofenzivního beka Ryana Whitneyho, pakovali se švédský veterán Pahlsson i Travis Moen.

Od roku 1994 celkem sedmkrát vypadl nejvýše nasazený celek. „Jsou zády ke zdi. Prohrají a jsou venku,“ uvědomuje si zkušený obránce Anaheimu Chris Pronger. Ten postrádá zraněné spoluhráče Larsena a Hedicana.

Na vítězství Anaheimu si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru San Jose vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,2. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články