Hlavní obsah

Korunuje Wolfsburg úspěšnou sezónu mistrovským titulem?

Drama jako z detektivky slibuje sobotní závěrečné kolo německé bundesligy. Fotbalisté Wolfsburgu hostí Brémy a pokud vyhrají, oslaví historický mistrovský titul. Stačit by jim pravděpodobně měla i remíza, v souběžně hraném duelu druhého Bayernu se třetím Stuttgartem by jeden z týmů musel vyhrát obrovským rozdílem.

Článek

Wolfsburg s českým obráncem Janem Šimůnkem doma posledních 14 zápasů vyhrál. Drtivou ofenzívou likviduje jednoho domácího soupeře za druhým, k nezastavení je zejména ofenzivní trio Džeko – Grafite – Misimovič. Třiadvacetiletý exteplický Džeko v sezóně nastřílel už 25 gólů (naposledy vstřelil v Hannoveru hattrick) a zajímají se o něj nejlepší světové kluby v čele s londýnskou Chelsea.

Desáté Brémy sice vyhrály vysoko 5:0 ve Frankfurtu, poté ale minulý týden podlehly poslednímu Karlsruhe. Ve středu navíc neuspěly ve finále Poháru UEFA, které po lépe zvládnutém prodloužení získal ukrajinský Šachtar Doněck.

Ve Wolfsburgu se Werderu daří, posledních šest zápasů tam neprohrál (4 vítězství a 2 remízy). V letošním Německém poháru Vlci doma s Brémami prohráli 2:5, Brémy čeká příští týden finále. Podzimní ligový zápas vyhrály Brémy po vlastním gólu Jusuého 2:1.

Na vítězství Wolfsburgu si můžete vsadit v kursu 1,45, na výhru Brém vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,45.

Reklama