Hlavní obsah

Slavia se v poháru představí v České Lípě

V České Lípě vstoupí do Ondrášovka Cupu fotbalisté pražské Slavie. Mistrovský celek tak ve čtvrtek duelem druhého kola odstartuje boje v novém ročníku tradiční soutěže. Česká Lípa hraje ČFL a v polovině srpna si ze Strahova odvezla vítězství 1:0 nad slávistickou rezervou.

Foto: Petr Horník, Právo

Radost fotbalistů Slavie po utkání proti Slovácku.

Článek

Slavia uvažovala o odložení zápasu, kouč Karel Jarolím měl v jednu chvíli k dispozici jen jedenáct hráčů. Šestice Jan Hanuš, Ondřej Čelůstka, Jan Hošek, Milan Černý, Marek Suchý a Adam Hloušek dostala pozvánku do reprezentační jednadvacítky.

Na reprezentační srazy odcestovala i dvojice Hocine Ragued a Deniss Romanovs. Dlouhodobé zranění jsou Šmicer, Kaufman a Pekhart. Na marodce jsou aktuálně Hubáček, Jaroslav černý a Janda.

V České Lípě se očekává třítisícová návštěva, domácí Arsenal by rád proti nejúspěšnějšímu českému celku posledních dvou let uhrál solidní výsledek.

Na vítězství České Lípy si můžete vsadit v kursu 11,5, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,15. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 6,5.

Reklama