Hlavní obsah

Berani chtějí opět potrkat Pardubice a stáhnout náskok Vítkovic

Potvrdit bilanci vzájemných zápasů z prvních dvou čtvrtin chtějí ve středeční dohrávce 27. kola extraligy hokejisté Zlína. Berani vyhráli oba zápasy proti Pardubicím, když na východě Čech uspěli po samostatných nájezdech. Pokud zvítězí v základní hrací době, sníží náskok vedoucích Vítkovic.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Vítězna radost hokejistů Zlína

Článek

Pardubice slabší sérii ukončily výhrami v posledních dvou zápasech a v hodnocení soutěže se probojovaly do samé špičky. V pátek perníkáři vyhráli v Mladé Boleslavi a pozor, v hodnocení bodové úspěšnosti na domácím ledě jsou lepší jen Vítkovice! Zraněný je nadále veterán Dominik Hašek, stejně jako útočníci Sýkora a Divíšek. Natažené kolenní vazy má další forvard Špirko.

Zlín sice naposledy prohrál doma se Slavií 1:3, na hostujících stadiónech ale pravidelně boduje. Devět ze dvanácti duelů vyhrál, z toho pětkrát v základní hrací době. Jen Slavia je před 27. kolem v této statistice úspěšnější. Dlouhodobě zraněný je bek Galvas, Rachůnek onemocněl chřipkou.

Hned v prvním zápase sezóny vystřelil Zlínu výhru 2:1 v Pardubicích Důras, jenž proměnil rozhodující nájezde. Ve druhé čtvrtině pak Berani doma zvítězili 4:2, dvakrát se trefil Rachůnek.

Na vítězství Pardubic si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Zlína vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,94. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama