Hlavní obsah

Hokejová Slavia se hodlá chytit na oblíbeném soupeři - Spartě

V těžké situaci jsou hokejisté Slavie. Finalista posledního ročníku se trápí a v tabulce je až na jedenácté příčce. Nastartovat svoji cestu vzhůru chtějí proti tradičnímu rivalovi Spartě. Městského soka ve všech třech letošních extraligových zápasech porazili.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Na buly Koreis ze Sparty (vlevo) a kapitán Slavie Josef Beránek

Článek

Spartě pomohla výměna trenérů, po vítězné sérii se ale vrátily nevyrovnané výkony. V neděli sparťané prohráli v Pardubicích, v úterý pak doma porazili v poslední době nebezpečné Brno vysoko 5:1. Dvakrát se trefil Podlešák.

Slavia se trápí, naposledy prohrála v Litvínově 1:2. Sešívaní sice vedli po gólu Kůrky, za domácí ovšem během jedné minuty otočili skóre Gureň a Viktor Hübl. Slavia vyjma nedělního vítězství nad Karlovými Vary vyhrála v základní hrací době naposledy 4. prosince.

V první čtvrtině Slavia doma vyhrála 4:2, rozhodnuto bylo za stavu 3:0 už po první třetině. Odvetu v Holešovicích rozhodly slepené góly Vondrky a Havla, domácí Sparta jen korigovala Langhammerem na konečných 2:3. Zatím poslední vzájemný duel v O2 Areně před téměř 12 tisíci diváků ovládla Slavia 3:1.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,87. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama