Hlavní obsah

Rossoneri se mohou opět přiblížit Interu, jemuž chtějí oplatit debakl z podzimního derby

Zajímavou podívanou slibuje nedělní milánské derby mezi Interem a fotbalisty AC. Domácí mají na čele před svým sokem šestibodový náskok, AC má ale jedno utkání k dobru. Navíc je v poslední době ve skvělé formě a tradičnímu sokovi hodlá oplatit podzimní debakl 0:4.

Foto: Stefano Rellandini, Reuters

Fotbalisté AC Milán se radují z branky

Článek

Inter v dosavadním průběhu ligy prohrál jen dvakrát, společně s AC Milán a Fiorentinou se pyšní nejlepší defenzívou s 19 inkasovanými góly. S odstupem ale nastřílel nejvíce gólů (43). V minulém kole svěřenci trenéra Mourinha remizovali 2:2 v Bari, předtím udolali 4:3 Sienu. K dispozici by měl být Sneijder, jehož trápila chřipka.

AC Milán začátek nového roku zastihl v parádní formě. Ve třech ligových zápasech svěřenci trenéra Leonarda nastříleli 12 gólů a získali devět bodů. Milánští nejprve porazili 5:2 FC Janov, poté si přivezli důležité vítězství 3:0 z hřiště turínského Juventusu a naposledy doma rozstříleli 4:0 Sienu.

Na srpnový vzájemný zápas by ale rossoneri nejraději zapomněli. Skóre otevřel po necelé půlhodině Motta, ještě do přestávky zvýšili Milito z penalty a Maicon. Jasné vítězství Interu 4:0 pečetil v 67. minutě Stankovič.

Na vítězství Interu si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru AC vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,81. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,7.

Reklama