Hlavní obsah

West Ham může obhájci z Manchesteru připravit druhé klopýtnutí v řadě

Nečekanou porážku si o víkendu z Evertonu odvezli fotbalisté Manchesteru United. Šampión Premier League ztratil cenné body a jeho ztráta na vedoucí Chelsea se zvýšila. Snížit ji mohou Rudí ďáblové v úterní předehrávce 28. kola proti West Hamu. Kladiváři se ale sebrali a vzdálili se sestupovým příčkám. V probíhajícím ročníku navíc už o body dokázali obrat i Chelsea.

Foto: Phil Noble, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Svěřenci trenéra Fergusona si ale nemohou dovolit další zaváhání a proti West Hamu musejí získat tři body. Nastoupit po vypršení čtyřzápasového trestu už může stoper Rio Ferdinand, v pořádku už je další bek Vidič. Distanc stále nepustí do hry Naniho. Rudé ďábly čeká v neděli finále Carling Cupu proti Aston Ville.

Třináctý West Ham doufá, že si včas doléčí koleno nedávná posila Benni McCarthy. Mimo svůj stadión Kladiváři vyhráli jediný zápas (v prvním kole ve Wolverhamptonu), doma jsou ale úspěšnější a remizovali například i s Chelsea 1:1. Naposledy v sobotu West Ham porazil 3:0 Hull, který po vyloučení Fagana v 53. minutě dvakrát inkasoval.

Manchester United vyhrál poslední čtyři vzájemné duely s West Hamem, předtím se ale třikrát radovali Kladiváři. V prosinci si Rudí ďáblové přivezli z West Hamu vysoké vítězství 4:0. Góly stříleli Scholes, Gibson, Valencia a Rooney.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,21, na výhru West Hamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 10. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama