Hlavní obsah

Clásico nemá favorita, Real hájí před Barcelonou těsné vedení

Bez favorita je podle bookmakerů Tipsportu sobotní šlágr španělské fotbalové ligy. Vedoucí Real Madrid hostí v tradičním „Clásiku“ FC Barcelonu, která je za domácími jen vinou horšího skóre. Vzájemný duel tak může hodně napovědět o mistrovi. Oba celky nemohou počítat s oporami.

Foto: Gustau Nacarino, Reuters

Barcelonský Zlatan Ibrahimovic se raduje z gólu, který dal Realu Madrid. Nyní je ale zraněný - ilustrační foto.

Článek

Real musí oželet služby brazilského špílmachra Kaká, kterého trápí poraněná třísla. Madridský gigant už skončil v Lize mistrů i ve Španělském poháru, jeho jedinou nadějí je tak liga. V čele soutěže má "Bílý balet" 77 bodů, když ve 30 zápasech nastřílel úctyhodných 83 gólů. Naposledy Madridští zvítězili 2:0 v Santanderu, góly vstřelili Ronaldo z penalty a Higuaín.

O ofenzivu se nemusí obávat ani Barcelona. Její produktivitu předvedl v týdnu hvězdný Argentinec Lionel Messi, který čtyřmi góly zařídil postup do semifinále Ligy mistrů přes Arsenal. Barcelona bude postrádat útočníka Ibrahimoviče, laborujícího s poraněným lýtkem. V minulém kole Katalánci porazili 4:1 Bilbao, dvakrát se trefil Krkič.

Podzimní vzájemný duel skončil vítězstvím Barcelony 1:0, jediný gól vstřelil Ibrahimovič. Před rokem Barca vyhrála na madridském San Bernabeu 6:2, což byl pro Real tvrdý direkt.

Na vítězství realu si můžete vsadit v kursu 2,55, na výhru Barcelony vypsali bookmakeři Tipsportu stejný kurs 2,55. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama