Hlavní obsah

Hokejový Tipsport Cup se rozbíhá, Plzeň hostí Chomutov

Minulý týden se rozběhly boje v tradičním letním Tipsport Cupu, v němž obhajuje loňské vítězství pražská Sparta. V úterý hokejisté Plzně, vítěz základní části poslední sezóny, přivítají prvoligový Chomutov.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Zklamání na střídačce Plzně po vyřazení s Libercem

Článek

Plzeň sice v minulém ročníku s přehledem vyhrála základní část, v prvním kole vyřazovacích bojů ovšem vypadla s Libercem. V přípravě Západočeši nejprve porazili České Budějovice 3:1, poté na jihu Čech prohráli 2:3. Kádr doznal výrazných změn, odešli Vampola, Adamský, Benda, Bomersback a brankář Pöpperle. Toho nahradí další ex-sparťan Přikryl, jemuž bude krýt záda veterán Salfický. Obranu by měli tvrdit Frolo se zámořskými posilami Slaneym a St. Pierrem, góly by pak měl obstarávat bývalý kanonýr Ústí nad Labem Heřman.

Chomutov se netají ambicemi, rád by postoupil do extraligy. V posledních letech měli Severočeši na první ligu špičkový kádr, na postup to přesto nestačilo. Naposledy v baráži Chomutov prohrál v baráži s Mladou Boleslaví. Nedávno hokejisty Chomutova zarmoutila příprava na Slavii, v pražském Edenu jim totiž vykradli šatnu. Lídrem by měl být rebel Radek Duda, který s 60 body vyhrál kanadské bodování minulého ročníku první ligy.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 1,5, na výhru Chomutova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,5. pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama