Hlavní obsah

Ďáblové se chystají na mistrovský Bayern

Start nového ročníku fotbalisté Bayernu Mnichov zvládli. Sice jim vítězství nad Wolfsburgem zařídila až trefa Schweinsteigera v nastavení, tři body ale v souboji dvou posledních mistrů zůstaly doma. Nyní se bavorský gigant představí na hřišti nováčka Kaiserslauternu.

Foto: Kerstin Joensson, ČTK/AP

Fotbalisté Bayernu Mnichov se radují z branky do sítě Schalke 04.

Článek

Tradiční klub Kaiserslautern vstoupil do nové sezóny v Kolíně nad Rýnem, kde vyhrál 3:1, předtím zvítězil v prvním kole Německého poháru v Osnabrücku 3:2 po prodloužení. Ze Stuttgartu přišel třiadvacetiletý záložník Clemens Walch, na hostování z Leverkusenu pak devatenáctiletý Thanos Petsos. Přišli i dva čeští fotbalisté – Jan Šimůnek a Jan Morávek. Ti se přidali k Jiřímu Bilkovi.

Bayernu úspěšný start zařídily reprezentační hvězdy. Skóre otevřel už v 9. minutě Thomas Müller, po vyrovnání bosenského kanonýra Džeka rozhodl Bastian Schweinsteiger. O rozruch se postaral Martin Demichelis, jehož kouč van Gaal nechal jen na tribuně. Argentinec se ihned nechal slyšet, že chce z Bayernu pryč.

Na vítězství Kaiserslauternu si můžete vsadit v kursu 7,03, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,48. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,96.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama