Hlavní obsah

Rudí ďáblové hájí neporazitelnost v duelu se Sunderlandem

Jediným neporaženým týmem v Premier League jsou fotbalisté Manchesteru United. Rudí ďáblové v neděli přivítají Sunderland, který se překvapivě drží za pohárovými příčkami. Kouče Steva Bruce čeká další návrat do někdejšího působiště.

Foto: Russell Cheyne, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Manchester doma z devíti zápasů vyhrál osm (remizoval jen s West Bromwichem) a vstřelil 25 gólů. Před dvěma týdny porazil v duelu o první místo Arsenal 1:0, jeho další dva zápasy byly odloženy. Nehrál se tak další šlágr proti Chelsea.

Sunderland na hřištích soupeřů remizoval v pěti z devíti zápasů, v průměru inkasuje jeden gól v utkání (v devíti z 18 zápasů neinkasoval). Naposledy Sunderland porazil Bolton 1:0, přišel ale o Mensaha. Ten si poranil kotník. Hrát proti mateřskému klubu nemůže útočník Welbeck, v trestu pro žluté karty je Cattermole.

V minulé sezoně favorizovaní United zachraňovali remízu vlastním gólem Antona Ferdinanda z 94. minuty. Sunderland naposledy vyhrál na Old Trafford před 42 lety. Dva z posledních tří vzájemných duelů skončily nerozhodně, stejně jako v říjnu na Stadium ofLight.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,26, na výhru Sunderlandu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 12. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,12.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama