Hlavní obsah

Citizens hostí Aston Villu a hodlají se udržet na špici

Konečně. Po několika letech nenaplněných nadějí dostávají ambice Manchesteru City reálnější podobu. Méně slavný klub z Manchesteru je v tabulce v dvoubodovém závěsu za městským rivalem a sní o titulu. V úterý se svěřenci trenéra Manciniho utkají s Aston Villou.

Foto: Giorgio Perottino, Reuters

Manžer Manchesteru City Roberto Mancini se snaží nohou zastavit míč v utkání Evropské ligy proti Juventusu Turín.

Článek

Citizens mohou počítat s obráncem Kolo Tourém, který si odpykal jednozápasový distanc. A pokud zvítězí, poprvé od srpna 2007 budou v čele Premier League. Budou mít sice odehráno více zápasů, než týmy za nimi a United je mohou o několik hodin později vrátit na druhou příčku, ale chvilku na čele si budou moci vychutnat. V minulém kole City vyhrálo 3:1 v Newcastlu, dvakrát se prosadil Tévez.

Aston Villa se trápí, v tabulce je těsně nad sestupovými příčkami. Venku se jí navíc vůbec nedaří, šest z osmi utkání prohrála při hrozivém skóre 5:18. Naposledy svěřenci trenéra Houlliera prohráli s Tottenhamem 1:2, přestože dlouho hráli přesilovku. Jejich jediný gól vstřelil Albrighton.

Manchester City prohrál jen dva z posledních 17 zápasů proti Aston Ville, sedm z posledních osmi vzájemných duelů na domácím trávníku vyhrál.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu 1,46, na výhru Aston Villy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,96.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama