Hlavní obsah

Ďáblové hrají derby s Rangers, hodlají vylepšit tragickou sezonu

Probíhající ročník NHL ještě není ani v polovině, hokejisté New Jersey by jej nejspíše nejradši měli již za sebou. Tým, který v létě podepsal ruského kanonýra Kovalčuka, je nejhorším v celé soutěži a na play-off může nejspíše zapomenout. Ve středu se Ďáblové střetnou v městském derby s hokejisty New Yorku Rangers.

Foto: Mike Cassese, Reuters

Patrik Eliáš z New Jersey Devils reaguje na neproměněný samostatný nájezd v utkání proti Torontu.

Článek

Ďáblové se trápí, posledních pět zápasů prohráli, když pokaždé vstřelili jediný gól. Sami jich inkasovali dohromady 24. Naposledy podlehli doma Torontu 1:4, jediný gól vstřelil Pelley. Týmovou produktivitu vede český forvard Patrik Eliáš s 24 body (7+17), druhý je Kovalčuk (8+10).

Jezdci jsou v tabulce Východní konference na postupových pozicích, před týmy „pod čarou“ si drží solidní odstup. Zatímco doma se jim tolik nedaří, venku vyhráli dvanáct z osmnácti zápasů. Nejproduktivnějším Jezdcem je Dubinsky s 30 body. Naposledy Rangers rozstříleli v derby Islanders 7:2, dvakrát se trefil Gilroy.

Oba týmy se v probíhajícím ročníku utkaly již dvakrát, v obou případech zvítězili Jezdci. Nejprve doma 3:1, začátkem listopadu pak v New Jersey dokonce 3:0.

Na vítězství New Jersey si můžete vsadit v kursu 2,45, na výhru Rangers vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama