Hlavní obsah

Spartu čeká další krok k vysněné LM, doma hostí Poznaň

Pět let čekají fotbalisté Sparty na návrat do Ligy mistrů. Prestižní soutěž, znamenající i značné vylepšení klubového rozpočtu, by si český šampion mohl zahrát i letos. Druhé předkolo Pražané zvládnuli, vyřadili Metalurg Liepaja. Nyní je čeká polský mistr Lech Poznaň.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Brankář Slovácka Miroslav Filipko si kryje míč před Jeslínkem ze Sparty

Článek

Sparťané generálku zvládli, gólem Václava Kadlece porazili Slovácko. Odčinili tak úvodní zaváhání v Hradci Králové. Výkony ale musejí svěřenci trenéra Chovance zlepšit, jinak se do Champions League těžko podívají. Navíc domácí trápí početná marodka. Dlouhodobě mimo jsou Hušek a Kušnír, v lize se zranil Vacek. Nejistý je start Kucky, Lačného a Wilfrieda.

Poznaň se na postup pořádně nadřela. Proti Interu Baku musely rozhodovat až pokutové kopy, v nichž polský mistr odvrátil senzační vyřazení. V přípravě (liga v Polsku ještě nezačala) remizoval Lech 0:0 s Górnikem Zabrze.

Z fanoušků Poznaně mají pořadatelé obavy, v ulicích bude více policistů, než obvykle. Do Prahy má přijet až 3000 Poláků, kteří loni v říjnu před utkáním národních týmů napadli pořadatele a pokusili se vniknout na stadión.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,62, na výhru Poznaně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,81. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články