Hlavní obsah

Sparta může v Palermu stvrdit postup v Evropské lize

S cílem zajistit si postup do jarních bojů Evropské ligy vyrazili do Palerma fotbalisté Sparty. Pokud český mistr v Itálii neprohraje, bude mít jistotu postupu ze základní skupiny.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fotbalový útočník Palerma Massimo Maccarone před obráncem Sparty Řepkou

Článek

Palermo se po mizerném úvodu sezony zvedlo, v tabulce Serie A je na šestém místě. Naposledy sicilský tým porazil silné AS Řím 3:1. Na třetí Juventus Turín ztrácejí domácí jediný bod.

Spartě už podzimní část Gambrinus ligy skončila, v tabulce je druhá čtyři body za Plzní. V posledním podzimním kole svěřenci trenéra Chovance porazili České Budějovice 2:0. Před necelým měsícem si Letenští přivezli vítězství 3:1 z Lausanne (45. a 90. Wilfried, 75. Kweuke).

V polovině září Sparta italského soupeře zaskočila a doma porazila 3:2. Skóre otevřel po čtvrthodině Wilfried, po vyrovnání Maccaroneho poslal domácí opět do vedení Kladrubský. Palermo dokázal znovu odpovědět Hernándezem, na gól Kadlece ze 75. minuty už reagovat nezvládlo.

Na vítězství Palerma si můžete vsadit v kursu 1,68, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama