Hlavní obsah

Hokejisté v osmifinále opět změří síly s Lotyši, které už na OH jednou porazili

O jeden zápas navíc musejí na cestě za medailí odehrát čeští hokejisté. Po porážce s Ruskem musejí do osmifinále, v němž opět změří síly s Lotyšskem. To v základní skupině svěřenci trenéra Růžičky porazili 5:2. V úterý se na olympiádě představí čeští sdruženáři, do boje ve štafetách jdou biatlonistky.

Foto: ČTK/AP

David Krejčí překonává lotyšského brankáře Masalskise

Článek

Proti Rusku čeští hokejisté předvedli kvalitní výkon, o těsně porážce rozhodly drobnosti. Přesto mohou být Češi spokojení. Po sestavení pavouka play-off by se teoreticky mohli s jedním z trojice největších favoritů Rusko, Kanada, Švédsko utkat až v semifinále. Pokud porazíme Lotyše, utkáme se totiž ve čtvrtfinále s Finy. Na vítězství ČR si můžete vsadit v kursu 1,05, na výhru Lotyšů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 14,5.

Po skikrosu mužů, kde neuspěl český favorit Tomáš Kraus, čeká olympijský závod ženy. Největší favoritkou je Davidová s kursem 3,5, druhá by podle bookmakerů Tipsportu měla skončit McIvorová (kurs 5).

Závod družstev v severské kombinaci uvidí Whistler, skoky pro český tým odstartují v 19:00. Družstvo biatlonistek čeká štafeta, start je naplánovaný na 20:30.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama