Hlavní obsah

Šafářová v přípravách na rozlučku s českými fanoušky. Na trénink se dopravila netradičním způsobem

Praha

Česká tenistka Lucie Šafářová se chystá na rozlučku s tuzemskými fanoušky. Ta proběhne na konci dubna v Praze. Na turnaj už se bronzová olympijská medailistka z Ria, která nedávno absolvovala operaci mandlí, připravuje. V úterý pak na svém Instagramu zveřejnila, jakým netradičním způsobem se dopravila na trénink.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tenistka Lucie Šafářová dostala divokou kartu, a na antuce ve Stromovce se tak na konci dubna rozloučí s českými fanoušky a možná i s celou kariérou.

Článek

Šafářová zveřejnila fotografii, na které rozesmátá pózuje s koloběžkou a tenisovým vybavením. „Můj nový způsob dopravy po Praze! Vzhůru na trénink!" píše v angličtině. „Ať žijí kolobrndy! Rychlejší než autem," naráží tenistka - tentokrát už v češtině - nejspíš na fakt, že Praha bývá po ránu často ucpaná.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

My new transport in Prague! Let’s go practice! #pragueopen #prep #scooter #withsmile Ať žijí kolobrndy! Rychlejší, než autem! 😁👍🏻

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova),Bře 26, 2019 v 1:03 PDT

V Praze se tenisovým fanouškům představí v singlu i deblu, přičemž ve čtyřhře se objeví i se svou parťačkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou, se kterou utvořila slavný pár „Bucie". Společně vyhrály pět grandslamů.

Během kariéry se tenistce dařilo i v singlu, kde vystoupala nejvýše na páté místo světového žebříčku a zahrála si finále French Open.

Šafářová je i úspěšnou českou tenisovou reprezentantkou. Třikrát spolu se svými kolegyněmi vyhrála Fed Cup a je držitelkou bronzové olympijské medaile z Ria ze čtyřhry. Tu vybojovala s Barborou Strýcovou.

Reklama