Hlavní obsah

Místo návratu na kurty je tu další operace. Už nemůžu, ale tenis je pro mě vším, říká talentovaná tenistka

Praha

Tolik se těšila, že už může začít s tréninkem, a že její návrat na kurty je zase o něco blíž. Další bolesti to ale překazily a musela znovu na operaci. CiCi Bellisová se přesto snaží nepropadat panice a doufá, že její kariéra bude pokračovat. „Kdybych tenis nemilovala, nepodstupovala bych to,“ přiznává talentovaná Američanka.

Foto: Profimedia.cz

CiCi Bellisová.

Článek

Když před měsícem na sociálních sítích oznamovala, že její rekonvalescence probíhá dobře, a že už pomalu začíná s tréninkem, své fanoušky potěšila. Vše je ale nyní úplně jinak. Catherine Bellisová, která si nechává říkat CiCi, musela nedávno se zraněným zápěstím a loktem na další operaci.

Trable s pravou rukou začaly před dvěma roky na turnaji v mexickém Monterrey. Nejdříve se vše snažila vyřešit léky a posilováním. Bolesti však neustupovaly a Bellisová loni po turnaji v Miami podstoupila chirurgický zákrok. V létě ji čekal další a na podzim ještě jeden.

Tehdy jí dokonce zkrátili kost a na problémové místo vložili destičku. Nyní vše vypadalo, že je v pořádku a dvacetiletá tenistka se těšila, že bude moci makat na svém návratu. Jenže smůla, nakonec se bolest vrátila. „Pokaždé, když jsem chvíli hrála, mi problémové místo oteklo. Lékaři zjistili, že zhoršení a zánět mi způsobila voperovaná destička, že je příliš dlouhá. Minulý týden mi ji odstranili,“ uvedla bývala juniorská světová jednička na Instagramu Behind the racquet.

„Nejhorší na tom všem je, že když už můžu začít hrát a přiblížím se tomu, že vše bude v pořádku, zase se problém vrátí. Tenis je pro mě vším. Kdybych ho nemilovala, nepodstupovala bych podobné věci,“ přiznala hráčka, která se díky svým skvělým výkonům před dvěma roky vyšplhala v žebříčku na pětatřicáté místo.

Reklama