Hlavní obsah

Baby boom u tenistů. Murray bude potřetí otcem a kdo další bude vozit kočárek?

Praha

Jedna radostná zpráva za druhou. I tak by se dalo hovořit o baby boomu u tenistů. Nedávno na svět přivítal potomka Kevin Anderson, John Isner a Karen Chačanov a brzy se stanou tatínky i jejich další kolegové. Zatímco Marin Čilič a Andreas Seppi s manželkami čekají první dítě, Andy Murray už bude trojnásobným otcem.

Foto: Sport.cz

Andy Murray a jeho žena očekávají narození třetího dítěte.

Článek

Letošní rok pro Andyho Murrayho nezačal nejlépe. Kvůli bolavé kyčli nevěděl, zda nebude muset s tenisem přestat. Teď už se ale zase může smát. Důvodů k tomu má hned několik. Operace kyčle proběhla úspěšně, trojnásobný grandslamový vítěz se mohl vrátit na kurty a minulý týden už dokonce vyhrál turnaj. A navíc se brzy stane potřetí otcem. Jeho dvě malé dcerky budou mít bratříčka.

Se stejnou radostnou novinkou pak přišli i Murrayho kolegové. Marin Čilič dal nedávno na sociální sítě fotografii, jak vybírá kočárek. Grandslamový vítěz s manželkou očekává narození prvního potomka příští rok. Oslavit to pak může s Andreasem Seppim. I bývalý osmnáctý hráč světa se totiž stane poprvé otcem.

Baby boom mezi tenisty začal už letos, když se na jaře narodila dcera českému hráči Jiřímu Veselému a syn Španělu Fernandu Verdascovi. Další miminka slavných tatínků tenistů pak přišla na svět nedávno. Před měsícem se stal otcem Rus Karen Chačanov, kterému manželka porodila syna.

Radoval se i Kevin Anderson, který kvůli zranění kolene nehraje od Wimbledonu. Jihoafrický tenista a jeho žena přívitali na svět dceru. Před několika dny pak narození druhého dítěte oznámil John Isner. Do rodiny amerického hráče k roční dceři přibyl chlapeček, který dostal jméno po tatínkovi.

Reklama

Související témata:
  6 : 1, 6 : 3 Vondroušová - Rogersová 6 : 1, 6 : 3 konec
20240426T16 : 30:00+0200
Vondroušová vs. Rogersová
Vondroušová vs. Rogersová
Vondroušová
Rogersová
  Lehečka - Medjedovič dnes 11 : 00
20240427T11 : 00:00+0200
Lehečka vs. Medjedovič
Lehečka vs. Medjedovič
Lehečka
Medjedovič
  Dimitrov - Menšík dnes 15 : 30
20240427T15 : 30:00+0200
Dimitrov vs. Menšík
Dimitrov vs. Menšík
Dimitrov
Menšík
  Macháč - Shelton dnes 15 : 30
20240427T15 : 30:00+0200
Macháč vs. Shelton
Macháč vs. Shelton
Macháč
Shelton