Hlavní obsah

Je to kluk! Bývalá světová jednička se stala potřetí otcem

Londýn/Praha

Andy Murray zažívá krásné období. Po úspěšném návratu na kurty po operaci kyčle, prožívá radostné chvíle i v soukromí. Trojnásobný grandslamový vítěz se stal minulý týden potřetí otcem. S manželkou Kim a dvěma malými dcerkami přivítal na svět chlapečka.

Foto: Sport.cz

Andy Murray a jeho žena KIm.

Článek

Letošní sezonu začínal se slzami v očích. Kyčel, s níž měl již delší dobu problémy, ho trápila dál. Andy Murray vůbec netušil, zda bude moci ve své kariéře pokračovat. Vše naštěstí dobře dopadlo a trojnásobný grandslamový vítěz má ke konci sezony zase úsměv na tváři. A to hned z několika důvodů.

Operace kyčle proběhla úspěšně a britský tenista se mohl vrátit na kurty. Jakmile to šlo, začal s tréninkem a už v červnu se opět objevil na turnaji. V Queen’s Clubu po boku Feliciana Lópeze dokonce vybojoval titul. O dva měsíce později si vyzkoušel už dvouhru a v polovině října mohl slavit znovu.

Na turnaji v Antverpách porazil ve finále Stanislase Wawrinku a po více než dvou a půl letech vyhrál titul ve dvouhře. O necelých čtrnáct dní později se pak mohl radovat znovu. Tentokrát ale ze zcela jiného důvodu. Minulý týden mu jeho manželka Kim porodila třetí dítě. Ke dvěma malým dcerkám přibyl chlapeček.

Jeho jméno zatím rodiče neprozradili. Promluvil akorát dědeček bývalé světové jedničky, který podle webu Daily Mail uvedl, že se chlapec narodil v Londýně, a že matka i dítě jsou v pořádku. Když Andy Murray oznamoval, že očekávají další přírůstek, zároveň také vtipkoval, že se bude muset co nejdřív vrátit pořádně na okruh, protože během té doby, co nehrál, se jeho rodina rozrostla. Teď se ale už těší na otcovskou dovolenou.

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori