Hlavní obsah

Další tenisový pár. Australský bouřlivák okouzlil ruskou krásku

Praha

Nick Kyrgios už zase plní média. Tentokrát to ale není kvůli jeho chování plnému výstřelků. Australský tenista je podle britského deníku The Daily Mail zamilovaný. Jeho novou láskou je talentovaná Ruska Anna Kalinská. Dvojice spolu trávila volný čas během turnaje v Acapulku.

Foto: Sport.cz

Anna Kalinská je novou partnerkou Nicka Kyrgiose.

Článek

Další tenisová láska na obzoru. Kdo je ten šťastný pár? Anna Kalinská a Nick Kyrgios. Australský bouřlivák a ruská kráska spolu byli spatřeni během turnaje v mexickém Acapulku. Podle britského deníku The Daily Mail se Kyrgios k talentované Kalinské choval velice romanticky.

Kyrgios již v minulosti měl za partnerku tenistku. Donedávna byl devětatřicátý hráč světa spojován se svou krajankou a kolegyní Aljou Tomljanovičovou, se kterou několik let chodil. Ta už ale teď randí s italským tenistou Matteem Berrettinim. Předtím prožil románek s českou hráčkou Kristýnou Plíškovou.

Vítěz šesti turnajů ATP minulý týden v Acapulku skrečoval po úvodním setu zápas s Ugem Humbertem kvůli bolavému zápěstí. Kyrgios s ním měl problémy již dříve a několik turnajů kvůli tomu vynechal, avšak tady obhajoval hodně bodů. Chtěl tedy zkusit, co vydrží, avšak hned od začátku bylo vidět, že trpí.

Fanoušci ho po skreči vypískali a Kyrgios jim poté vulgárně vynadal. Diváci podle něj k němu neměli respekt, když jim chtěl i přes potíže ukázat své umění a takhle na něj reagovali. Teď bude pokračovat v léčbě, aby se příští týden již mohl v lepší formě představit na turnaji v Indian Wells.

Reklama

Související témata: