Hlavní obsah

Vyhrál dvaapadesátkrát French Open, ale s Instagramem neumí aneb Když si hvězdní tenisté chtějí popovídat

Rafael Nadal a Roger Federer už zase baví fanoušky. Tentokrát ale nejde o jejich tenisové umění, ale o jejich komunikaci. Chtěli si spolu popovídat prostřednictvím sociálních sítí, avšak spojit se jim vůbec nešlo. To rozesmálo i jejich kolegu Andyho Murrayho. „Vyhrál asi tak dvaapadesátkrát French Open, ale neumí s Instagramem,“ vtipkoval na adresu Nadala britský hráč.

Foto: Sport.cz

Rafael Nadal spolu s Andym Murraym a Rogerem Federerem pobavil fanoušky.

Článek

I Rafael Nadal chtěl svým fanouškům udělat radost. Rozhodl se proto, že s nimi prostřednictvím sociálních sítí udělá video chat. To přilákalo i jeho kolegy Andyho Murrayho a fenomenálního Rogera Federera. Ten si pak se svým španělským rivalem chtěl také popovídat. Avšak začátek neprobíhal tak, jak grandslamoví vítězové chtěli.

Spojení se jim totiž vůbec nedařilo navázat. Pokoušeli se o to dlouhé minuty. „To je vynikající. Vyhrál asi tak dvaapadesátkrát French Open, ale neumí s Instagramem,“ bavil se s nadsázkou na adresu Nadala přihlížející Murray. „Konečně!“ zaradoval se Nadal, když na druhé straně uviděl Federera. „Jsme připojeni? Dokázali jsme to? Vůbec netuším, jestli byla chyba u tebe, nebo u mě,“ líčil s úsměvem Federer.

Hovor hvězdných tenistů tak mohl začít. Nadal přiznal, že raketu vzal naposledy do ruky v Indian Wells. „Tenis teď nehraju, nemám doma kurt. Ale chybí mi to. Snad si na něco z tenisu pak ještě vzpomenu, až se zase bude hrát,“ vtipkoval dvanáctinásobný vítěz French Open, který se tak teď věnuje své manželce, posilování a vaření.

Federer také netrénuje, s nedávno operovaným kolenem hlavně rehabilituje a občas si jde zapinkat s míčkem o zeď. Když se pak do chatu zapojil i Murray, který vyprávěl, jak kvůli svým třem dětem brzy ráno vstává a chodí velice brzy spát, tak Nadal prohlásil, že doufá, že bude brzy v podobné situaci. „Teď je ten správný čas,“ podpořil Murray Nadala v založení rodiny.

Reklama