Hlavní obsah

Ty idiote. Přestaňte mi volat, rozzlobila Kyrgiose zlomyslná gratulace k narozeninám

Nice/Praha

Řecký tenista Stefanos Tsitsipas originálním způsobem popřál australskému kolegovi Nicku Kyrgiosovi k jeho dnešním 25. narozeninám. Na instagramu zveřejnil jeho telefonní číslo, za což mu oslavenec "poděkoval" peprnými slovy.

Foto: Sport.cz

Nick Kyrgios dostal originální gratulaci.

Článek

Jednadvacetiletý Tsitsipas je v době koronavirové pandemie kreativní. Na sociálních sítích mimo jiné napodobuje instagramový účet @dudewithsign s více než sedmi miliony sledujícími, na němž dlouhovlasý muž drží nad hlavou kus kartonu s různými texty často komentujícími současnou situaci.

Loňský vítěz Turnaje mistrů Tsitsipas, jenž je muži podobný, už v minulých týdnech dvakrát vytvořil vlastní nápisy a svou parodii korunoval dnes. Na kartón napsal s výzvou "Zavolej mi" telefonní číslo, které, jak brzy uživatelé zjistili, nepatřilo jemu, ale Kyrgiosovi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

‎Lift others up 🙌🏼 . . . . . . . . 💭: @dudewithsign | #dudewithsign

Příspěvek sdílený Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98),Dub 27, 2020 v 2:07 PDT

Odpověď australského bouřliváka na sebe nenechala dlouho čekat. "Jsi úplný idiot. Přestaňte mi všichni volat!!!!!" reagoval Kyrgios, jenž připojil tři smajlíky se slzami štěstí. Po záplavě nechtěných gratulantů si ale podle australské agentury AAP raději telefon vypnul.

Reklama

Související témata: