Hlavní obsah

Je až příliš krásná? Zájem o zápas s atraktivní tenistkou způsobil kolaps

Z absolutní špičky sice už dávno vypadla, ale na zájmu o ní to příliš neubralo. Pohledná kanadská tenistka Eugenie Bouchardová se o tom přesvědčila znovu o víkendu, kdy se chtěla připravit na turnaj v Madridu.

Foto: Sport.cz

Eugenie Bouchardová během karantény.

Článek

Klasické tenisové turnaje se kvůli celosvětové koronavirové pandemii pochopitelně jen tak hrát nebudou, nicméně španělská metropole nyní virtuálně hostí online turnaj s charitativním podtextem Mutua Madrid Open Virtual Pro.

Účastní se ho jak hráči ATP, tak přední hráčky z okruhu WTA, po šestnácti účastnících jak v kategorii mužů, tak v kategorii žen. A třeba vedle Rafaela Nadala, Andyho Murrayho či třeba Karolíny Plíškové se představí i aktuálně 82. hráčka světa Eugenie Bouchardová.

Ta si chtěla před kláním „zatrénovat" a na svém playstationu pozvala fanoušky, aby se s ní utkali. Jenže její konzole pod nátlakem zájmu zkolabovala.

„Vstala jsem z postele a zjistila, že mám řadu zpráv, že si mě nemůžete přidat. Podívám se na to," napsala přes Instagram v neděli ráno.

Záhy zveřejnila obrázek s nápisem: „Vyřešeno. Jdeme na to." Jenže krátce poté musela fanoušky znovu zklamat. „Příliš mnoho z vás si mě přidalo a můj playstation zkolaboval. Budu muset restartovat, takže díky."

Nakonec se jí podařilo pár zápasů se svými příznivci odehrát a líbil se jí zejména ten, v němž zahrála 25 vítězných míčů a ani jednu nevynucenou chybu.

Reklama

Související témata: