Hlavní obsah

Hodně se mi zalíbila. Česká hvězda je z nové kolekce oblečení nadšená. Co na ni říkáte vy?

Praha

Petra Kvitová opět oslňuje. Česká hvězda se už nemůže dočkat návratu na kurty, který by měl proběhnout příští týden, kdy se uskuteční na domácí půdě turnaj O pohár prezidenta ČTS. Dvojnásobná grandlamová vítězka se na něm představí v nové kolekci oblečení, ze které je nadšená. Jak se líbí vám?

Foto: repro: video

Petra Kvitová v nové kolekci.

Článek

Tenisová pauza ve světě sice bude pokračovat ještě do srpna, avšak na domácí půdě se již příští týden pomalu rozjede. V Praze se uskuteční turnaj O pohár prezidenta ČTS a chybět na něm nebudou největší české hvězdy v čele se sestrami Plíškovými, Barborou Strýcovou, Karolínou Muchovou, Kateřinou Siniakovou a také Petrou Kvitovou.

Ta se na něm představí v zcela nové kolekci oblečení, kterou připravila firma Nike. „Na svých outfitech mám ráda barvy a nejvíce z nich modrou. Tato kolekce má velice hezký tvar a je pěkně barevná. Hodně se mi zalíbila,“ uvedla dvojnásobná wimbledonská vítězka ve videu na sociálních sítích, kde se novými šatičkami pochlubila.

Dvanáctá hráčka světa na sobě během přestávky makala. Jakmile to rozvolňování opatření dovolilo, vyrazila na kurty. Tam si zatrénovala třeba i se svou kamarádkou a kolegyní Barborou Strýcovou. Teď už ale vyhlíží domácí turnaj, na který se už těší, protože s těmi mezinárodními to podle ní nedopadne tak dobře.

Loňská finalistka Australian Open již nedávno prohlásila, že si nemyslí, že by se letošní sezona mohla opět rozjet. Jejím zatím největším letošním úspěchem tak je finále na turnaji v Dauhá, ve kterém však nestačila na Arynu Sabalenkovou. Odehrála ještě tři turnaje. V Brisbane byla v semifinále a na Australian Open a v Petrohradu postoupila do čtvrtfinále.

Reklama

Související témata: